NÅR VI GJØR DET ONDE GODT

Nå i våre dager, når mennesket er opphøyet til gud, og Gud er avskaffet, føres ren ondskap inn i samfunnet som «naturlige og gode» standpunkter og sannheter.

Jeg leste i VG at Amnesty kritiserer Singapore for å ha dødsstraff for import, smugling av narkotika. En kvinne er nylig avrettet for et slikt forhold. Amnesty er jo vaktbikkja for menneskeretter, så deres engasjement her er på sin plass. Nå dreper jo narkotika tusenvis av ungdommer, så kanskje dødstraff er på sin plass her?

Jeg gikk inn på Amnesty International sin hjemmeside for å se hva de er opptatt av. Gjett hva som er blitt deres viktigste sak nå? Jo, pride-armbånd!

Homofil og lesbisk livsstil – kjønnsmangfold, er blitt det nye gode i vårt samfunn?

Erotikk og sex er skapt av Gud, det er hans gode gave til glede, livslyst og forplantning for ektepar i livslange forhold, innenfor kjernefamilien. I våre dager er sex gjort om til tortur fra Djevelen daglig, verden rundt. Incest, overgrep, voldtekt, menneskehandel, prostitusjon og porno-industri. Alt dette setter daglig millioner av kvinner i sex-slaveri eller undertrykkelse fra voldsmenn.

Når ble sex mellom to menn vakkert eller godt? Du som er mor eller far, håper du at din sønn skal finne en mann som «svigerdatter» i familien?

Foreningen av 1948 fikk avskaffet homofili som straffbar handling. Det var godt. Men i dag vil den samme gruppen at flest mulig nordmenn skal leve i likkjønnede forhold – LHBQ++, alt er normalt og godt! Og de krever at alle nordmenn skal hylle dem.

Hvorfor hyller ikke Norge resten av det Bibelen kaller «kjødets gjerninger» ikke bare «skamløshet»? Pride betyr stolthet – du er stolt over skamløshet.

De andre kjødets gjerninger skulle kanskje også få sine «pride-tog» som avgudsdyrkelse, trolldom, fiendskap, kiv, avind, vrede, stridigheter, tvedrakt, partier, misunnelse, mord, drikk og svir? Vi har alle disse følelsene i våre liv – de ligger der og våkner når situasjoner trigger dem. Men vi vet at det er galt og velger å avvise ondskapen. Skamløshet tar vi imot fordi vi døper den om til kjærlighet, hun og hun elsker hverandre. Nei, det er ikke kjærlighet, det er vennskap. Erotikk er ikke kjærlighet, det er en følelse som bidrar til at vi formerer oss, slekters gang. Når erotikken er mellom to av samme kjønn er den ikke fruktbar. Barn har rett til å vokse opp med sine biologiske foreldre, mor og far.

Og hva koster denne friheten til å velge legning, endre kjønn, operere bort bryst og kjønnsorganer? Enorme summer i vårt helsebudsjett. Og når umodne ungdommer bytter kjønn og angrer bittert etter to til fire års nye erfaringer, hvem kan da reversere galskapen? – ingen! Du er ødelagt for livet.

Og hvilke ulemper har homofile menn? Jo, når to menn blander vesker som utskilles ved erotisk aktivitet vil de reagere med infeksjoner. Dette er godt kjent innen medisin og diagnoser. Når normal erotikk etter naturen – penis / vagina – møtes og utskiller væsker fremkaller de helse! Det er sundt fordi det er skapt av Gud på den måten. Det er jo så opplagt for enhver at det ubegripelig at horder av folk med forstanden i behold har latt seg forføre. Joda, forført – fordi folk kan gjøre som de vil, bare ikke det rammer mine egne unger.

Av Dan Krussand

Maskiningeniør Skip og Offshore.